Adresgegevens

  • Huisterheide 7
  • 8521 NL Sint Nicolaasga

Contactgegevens

  • 0513-432662
  • info@hoteldeoorsprong.nl

Hotel De Oorsprong

Op veel locaties in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel hebben ervaren superbruiloft dj's al een sfeervolle show mogen neerzetten. Zo ook bij Hotel De Oorsprong in Sint Nicolaasga.

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor jullie bruiloft? Onze toewijding, goede keuken, de ongedwongen sfeer en de vanzelfsprekende gastvrijheid zorgen geheel naar uw wensen voor een geslaagd feest. Hiervoor bestaat uiteraard geen standaardprogramma, maar zijn vooral jullie eigen wensen en voorkeuren van belang. Zowel voor het diner, een receptie of spetterend feest zijn diverse ruimten beschikbaar. Na afloop zijn er slaapkamers voor jullie gasten en natuurlijk een hele bijzondere kamer voor het bruidspaar, met een heerlijke sauna en whirlpool om nog heerlijk na te genieten van een prachtige en enerverende dag. Voor jullie feest op maat maken we graag een persoonlijke afspraak.

Trouwen in Sint Nicolaasga?

Neem voor meer informatie contact op met Hotel De Oorsprong, telefonisch op 0513-432662, per e-mail of bekijk de website.

Bekijk de video impressie

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen