Adresgegevens

  • Optwizel 99
  • 9286 EC Twijzel

Contactgegevens

  • 06 55 83 85 02
  • info@jdv-catering.nl

Cateringservice Jan de Vries

Op veel locaties in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel hebben ervaren superbruiloft dj's al een sfeervolle show mogen neerzetten. Zo ook bij Cateringservice Jan de Vries in Twijzel.

Van harte gefeliciteerd. Jullie gaan trouwen! Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven. Deze dag is de bruiloft catering bij Jan de Vries in goede handen. Door onze persoonlijke benadering en professionele aanpak bieden wij u een bruiloft om nooit te vergeten. In overleg met u organiseren wij uw bruiloft tot in de puntjes, zodat u onbezorgd van deze dag kunt genieten. Cateringservice Jan de Vries heeft vele mogelijkheden om uw bruiloft tot een groot succes te maken. Denkt u daarbij niet alleen aan drankjes en een heerlijke maaltijd, maar ook aan de aankleding van uw bruiloft. Of u nu uw bruiloft in uw tuin of op locatie wilt organiseren. Wij regelen de catering op uw trouwdag van A-Z. En natuurlijk geheel in de stijl die u wenst!

Trouwen in Twijzel?

Neem voor meer informatie contact op met Cateringservice Jan de Vries, telefonisch op 06 55 83 85 02, per e-mail of bekijk de website.

Bekijk de video impressie

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen