Adresgegevens

  • Kerkpad 8
  • 9951 EP Winsum

Contactgegevens

  • 0595 44 28 46
  • info@dehoogte.nl

Partycentrum De Hoogte

Op veel locaties in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel hebben ervaren superbruiloft dj's al een sfeervolle show mogen neerzetten. Zo ook bij Partycentrum De Hoogte in Winsum.

Partycentrum De Hoogte is een bijzondere trouwlocatie in de provincie Groningen. Onze jarenlange ervaring met bruiloften geeft voor de klant een gerust gevoel. Samen met het bruidspaar nemen we de dag door en kijken we samen naar een juiste, complete verzorging van de gehele dag, of alleen receptie en/of bruiloftsfeest. Vaak komen de gasten ’s middags na het trouwen in het gemeentehuis of de kerk bij ons aan. Vanaf dat moment verzorgen wij samen met de ceremoniemeester uw dag. Niets staat bij ons vast, u kunt naar eigen vermogen het feest normaal, royaal tot luxe laten verlopen. In gezamenlijk overleg nemen we de dag door en kunnen wij u vooraf een juiste prijsindicatie geven. Wij sturen geen folders, maar op afspraak geven we u vrijblijvend advies.

Trouwen in Winsum?

Neem voor meer informatie contact op met Partycentrum De Hoogte, telefonisch op 0595 44 28 46, per e-mail of bekijk de website.

Bekijk de video impressie

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen