Bruiloft Mark en Petra Landgoed Lemferdinge

12 mei 2017 gaven Mark en Petra elkaar het JA-woord bij Landgoed Lemferdinge. Het kon echt niet mooier toen het tvlak voor de huwelijks ceremonie helemaal droog werd.. en er alsnog buiten in de tuin getrouwd kon worden! Wat een feestje!! En toen het klaar was.. kwam de regen weer tevoorschijn. Maar... Na regen, komt áltijd weer zonneschijn! Na een prachtige dag was het 's avonds aan DJ  Sipke en partyofotograaf Marc van team Superbruiloft de taak om samen met alle aanwezige er een mooi feest van te maken. Toen Mark en Petra vorig jaar besloten om te gaan trouwen was de keuze voor de muziek snel gemaakt. zij hadden ons namelijk al eerder meegemaakt toen Janneke, de zus van Petra ging trouwen met haar Peter. Zo zie je maar weer van een bruiloft komt altijd weer een bruiloft. Mark en Petra, bij deze wensen wij jullie heel veel geluk en gezondheid. Het was een feestje om een onderdeel van jullie mooie dag te mogen zijn. Zie hier een Videoclipje van het feest