Bruiloft Jelmer en Kirsten Nieuw Allardsoog

"Ze zeggen dat je bruiloft, de mooiste dag van je leven is, nou dat is dus echt waar" dit waren de slotwoorden van Jelmer na een hele mooie dag.
14 juli, de dag dat dit prachtige bruidspaar, Jelmer & Kirsten elkaar maar liefst 3x het Ja-woord mochten geven. 's morgens op de school waar zij beide lesgeven en elkaar leerden kennen en daarna nog een keer voor de wet en de kerk. De trouwfilm die onze videograaf Job overdag gefilmd heeft komt er binnekort zeker aan. Tot die tijd alvast heerlijk nagenieten met de foto's en het videoclipje  van het avondfeest, gemaakt door fotograaf Marc bij Nieuw Allardsoog. Waar superbruiloft DJ Lars (neef van Kirsten en Jelmer) vanaf het begin de dansvloer constant wist vol te houden met lekkere muziek. Jelmer en Kirsten heel veel geluk samen, bedankt voor de geweldige avond, dit was er echt eentje voor in de boeken!

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid